BejelentésAz Internet kezdetektől máig !
Ne csak használd értsd is.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:


 


  1. Bevezetés


    A Szakdolgozatom címe: Az Internet kialakulása és terjedése. Tudom ez a téma már nagyon sokak számára unalmas de, én szerintem a mai világban az emberek nagy része nem szakszerűen és kellő ismeretekkel használja az Internet szolgáltatásait. Napról napra egyre többen és többen használják más és más szolgáltatók segítségével. Jelen szakdolgozatommal szeretném felhívni az emberek figyelmét, arra hogy igenis kell rendelkezni legalább egy felhasználószintű információval és tudással ahhoz, hogy megfelelően tudják használni az Internet hálózatát és azok szolgáltatásait. Nagyon sok helyen és formában alkalmazzuk. Ilyen területek például az oktatás, a cégek, a biztosítók, a bankok és más különféle szakterületek. Az emberek nagy része csak használja és közben nem is tudja honnan vagy kinek (kiknek) köszönhetően létezik ez a nagyszerű fejlesztés. Pedig a segítségével gyorsabban és kényelmesebben tudunk hozzáférni az általunk keresett információkhoz. Ha már valaki egyszer megszokta az internet adta adathozzáférést, akkor nagyon nehezen tud lemondani róla. A jövőben valószínűleg olyan technikát és fejlődést érhet el, ami nagyon sok ember részére jelent majd könnyebb kommunikációs szolgáltatást vagy információáramlást. Bízom benne, hogy a munkámmal sikerül kicsit más szemmel bemutatni az Internetet és a benne rejlő újdonságokat a fejlődésekkel együtt. Nagyon fontosnak tartom, hogy a felhasználók igen is tisztában legyenek az álltaluk használt tudomány munkásságával és nagyszerűségével.


„Tudás és tapasztalat nem beszélik feltétlenül ugyanazt a nyelvet. De vajon a tapasztalat útján szerzett tudás nem értékesebb-e, mint az, amelynek nem a tapasztalat a forrása.” 

Hírek
Magyarországra jön a Google android.

A Vodafone lesz a Huawei okostelefonjainak forgalmazója Magyarországon – erről állapodott meg a kínai társaság vezetőivel Beck György, a magyarországi Vodafone elnök-vezérigazgatója pénteken a vállalat központjában, a Hong Kong közelében lévő Shenshenben. Rovat cikkei Brutálisan nőhet a hiány! (frissített:cáfol Oszkó) Energia erdőt telepítenek Somogyba Lassan körvonalazódnak az agrártervek Változhat a parkolási cégek köre Az USA lehet a felelős a H1N1-ért? Targetált linkekLink szponzoráció Hirdessen Ön is nálunk, a részletekért kattintson! http://www.napi.hu/szponzorlink HirdetőknekBeck a megbeszélések után tartott tájékoztatón a Napi kérdésre elmondta, hogy első körben tízezres nagyságrendű készülék szállításáról lesz szó. Ezzel tehát újabb versenytársa akad Magyarországon is az iPhone-nak, illetve a Nokia, a Samsung, Sony Ericsson, LG okos telefonjainak. A távközlési eszközöket és készülékeket gyártó Huawei Co Ltd. érintőképernyős, Google Android 2.1-es operációs rendszerével ellátott telefonjai a kártyás és a havidíjas előfizetők számára is hozzáférhetőek lesznek, bár a készülékek érkezésének pontos időpontja későbbre várható, de az biztos, hogy a HUawei már ott lesz Sziget fesztiválon. Beck ugyanis arról is megállapodott a kínai céggel, hogy a Huawei a Vodafone Magyarország Zrt. szponzorációs partnere lesz a budapesti fesztiválon. Beck szerint egyébként az okostelefonok iránt igen nagy az érdeklődés, s a mobiltelefon társaság pár százalékos növekedést vár az új együttműködéstől, illetve az új mobiltelefon készülékektől. Beck ezek mellett arról is megállapodott a kínai céggel, hogy a bő két hónapja Magyarországon is bevezetett wifi internet megosztójának egy újabb változatát is behozzák Magyarországra.

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!